Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър не спира с

...
Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър не спира с
Коментари Харесай

Конър Макгрегър приключи с ММА

Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър не стопира с изненадите. Боецът разгласи отдръпването си от ММА.
 Конър Макгрегър пред завръщане в осмоъгълника през юли
Макгрегър употребява формалния си профил в обществената мрежа Туитър, с цел да заяви решението си. Ето какво написа той:

" Реших да се отдръпва от спорта, който през днешния ден е прочут с името Смесени бойни изкуства ", написа той. В известието си Макгрегър пожелава триумф на към този момент някогашните си сътрудници и прибавя, че е време да се причисли към тези, които към този момент са прекратили кариерите си ".



Припомняме, че това не е първото отдръпване на ирландеца от ММА. Той направи това и през април 2016 година, само че бързо промени мнението си след дебат с промоутърите.

Тогава те упорстваха за мач с Нейт Диас, който беше отсрочен. По-рано този месец Макгрегър бе задържан във Флорида поради кражба на телефон на почитател.

Запалянкото опитал да снима Макгрегър в 5 сутринта, до момента в който двамата излизали от бар. Това вбесило Конър. Бившият първенец на UFC взел апарата, хвърлил го в земята, а по-късно скочил няколко пъти върху него.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР